2020. március 25., szerda

„HEGYALJA KLUB PÁROS VERSENYE” a BBO-n


Kedves Sporttársak!

A koronavírus időszakában klubunk határozatlan ideig zárva tart.
Ennek kompenzálására a járvány ideje alatt lehetőségünk nyílt a BBO-n online klubjáték szervezésére heti öt alkalommal.

2020. március 30-tól minden hétfőn, szerdán, csütörtökön, pénteken és vasárnap klubversenyt szervez Oláh Levente „HEGYALJA KLUB PÁROS VERSENYE” név alatt. Hétfőn, pénteken és vasárnap 17:00 – 19:00-ig, szerdán és csütörtökön 20:00 – 22:00-ig tartanak ezek a játékok.

Levente 15 éve szervezi a Magyar Klubot a BBO-on. A mi versenyeinket személyesen Ő fogja szervezni és irányítani.

Aki részt kíván venni a versenyeinken, jelentkezhet a mellékelt útmutató szerint.

Mivel mostanában, a megnövekedett érdeklődés miatt a BBO versenyek létszáma limitált (max. 20 asztal, 80 fő), ezért annak érdekében, hogy a „HEGYALJA KLUB PÁROS VERSENYE” versenyén elsősorban mi játszhassunk, a BBO-ra történt bejelentkezés után szükség lenne egy második jelentkezésre is. Ez a második jelentkezés csak azokra vonatkozik, akik még soha nem játszottak a „BBO Magyar Klub” versenyén, mert akik ott már regisztrálták magukat, azok ide is be tudnak majd jelentkezni.

Tehát akik még nem regisztráltak a BBO-n azok regisztráljanak, majd ezt követően írjanak egy email-t Oláh Leventének, amiben megírják a BBO nevüket és a saját nevüket (ezt csak az első alkalom előtt kell megtenniük).

Akik már korábban regisztráltak a BBO-n, azok csak akkor küldjenek egy email-t Leventének (a BBO nevük és a saját nevük megadásával), ha még nem játszottak a „BBO Magyar Klub” versenyén.

Akik már játszottak a „BBO Magyar Klub” versenyén, azoknak ezzel semmi tennivalójuk nincs, az ő jelentkezésüket a „HEGYALJA KLUB PÁROS VERSENYE” automatikusan elfogadja.

Amennyiben elakadnátok a használatában, Oláh Levente és Ökrös Tamás segítséget nyújt számotokra - az elérhetőségüket megtaláljátok a használati útmutatóban. Az útmutatót Ökrös Tamás szerkesztette. Mindkettőjüknek nagyon köszönöm a segítőkész munkájukat.

Kiváló egészséget és jó lapjárást kívánok!

Ölellek benneteket: Csurgai Márta


A használati útmutató itt található:
https://drive.google.com/file/d/1FWx1Pt5ElpGXcPAlZi0dg6wOqIlG_fFP/view?usp=sharing