2020. május 14., csütörtök

JELEN MŰKÖDÉSÜNK ÉS JÖVŐBENI TERVEINK

Kedves Klubtársaim és Barátaim!



Tájékoztatni szeretnélek Titeket, hogy amióta a Hegyalja Klub bezártságra van ítélve, a legjobb szándékunk továbbra is, hogy klubtagjainknak biztosítani tudjuk naponta, a bridzs játék lehetőségét.

Jelen technikai lehetőségünk a BBO által biztosított játék lehetőség. Amit éppen 2 hónappal ezelőtt kezdtünk Veletek közösen a BBO felületén. 
Ami ugyan nem ugyanaz, mintha asztalnál, emberi kapcsolat között játszanánk, de pillanatnyilag nincs jobb lehetőségünk a bridzs gyakorlására. Ebben számunkra nagy segítséget jelent olahlevi (Levente) internetes szakmai segítsége. Célunk az, hogy a Hegyalja klub baráti körének naponta 2-3 óra kikapcsolódás lehetőséget biztosítsunk. Ezzel életben tarthassuk a klubunkat is, ebben a nehéz időszakban. Ezért volt fontos számunkra, hogy a BBO nevek, mögött a valódi neveiteket is megismerhessük. 

Természetesen gondolnunk kell, arra az időszakra is, amikor végre majd újra megnyílnak a Klubunk kapui, melyre most kell felkészülni. Mégpedig oly módon, hogy a hozzánk járó zömmel idősebb korosztály biztonságban érezhesse magát. 

Független attól, hogy ez elég komoly anyagi áldozattal jár, de elengedhetetlen a maximális biztonság megteremtése, hogy minél kisebb kockázat mellett újra együtt lehessünk és hódolhassunk közös szenvedélyünknek.

Ami technikai háttér szükséges, ennek feltételeit szándékomban van 100%- ban megteremteni. 

Beszerelésre kerül helyiségenként egy, illetve kettő légtisztító berendezés, amely játékidőben is képes tisztítani, illetve csírátlanítani azokat a helyiségeket, ahol huzamosabb ideig tartózkodunk.
Szándékomban áll plexi maszkot és szellőzős (gumiba mártott) védőkesztyűt beszerezni, amelyeket megvásárolhattok. Természetesen a higiéniára még nagyobb hangsúlyt fogunk fektetni, ami szerintem elengedhetetlen lesz és mindenkire kötelező érvényű.

Szeretettel gondolok Rátok, és várom a mielőbbi személyes találkozót a „HEGYALJÁN”, addig is jó játékot jó egészséget kívánok.

Csurgai Márta